Dobrodošli! Možete se prijaviti ili registrovati. Zaboravili ste lozinku?

Internet prodaja

Prilikom poručivanja robe, veoma je važno da što tačnije popunite porudžbenicu sa ličnim podacima, da bi se smanjio rizik da pošiljka zaluta. Proizvodi koji su naručeni preko našeg internet sajta plaćaju se pouzećem sa poštanskim troškovima. Cene proizvoda koje su ispisane ispod slike proizvoda su sa PDV-om. Prilikom preuzimanja robe, vrednost sa porudžbenice biće uvećana za troškove dostave koji su fiksni i iznose 320,00 dinara bez obzira na vrednost i težinu paketa.

Dostavu vrši DAILY EXPRESS (011/331-33-33, www.dailyexpress.rs), a paket stiže na Vašu adresu u roku 2-3 dana od potvrde Vaše porudžbine. Dostava se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog dana od 9h do 17h, subotom od 9h do 13h.

Ukoliko kupac odabere plaćanje preko žiro računa prodavac će u najvećem broju slučaja poslati pošiljku najkasnije sledeći dan nakon što primi potvrdu o uplati.

Broj žiro računa je: 275-220021839-28

Nakon što dostavljač (firma koja vrši dostavu) primi pošiljku od strane prodavca, prodavac više nije odgovoran za dalji tok isporuke i eventualna kašnjenja, i za probleme koji mogu nastati u vezi dalje manipulacije i isporuke robe.

Ako poslata roba nakon obaveštenja o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (prema pravilniku dostavne službe), kupac bi o tome trebao obavestiti dostavnu službu ili nas možete kontaktirati broj 062-775-249.

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan proveriti stanje pošiljke i u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (izvršiocima firme koja vrši dostavu). Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili: da ste dobili proizvod koji je oštećen, ne radi ili niste poručili u obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem mail-a ili na telefon 062-775-249.

Ukoliko prodavac nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode obavestiće kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamenu proizvoda ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni.

Dostava 320 rsd