Proizvodi

close
sort proizvodi

Uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (sl. glasnik rs 62/2014) društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge Ready Group-a svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

- Da se prodaja robe putem internet sajta ready.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti;

- Da je mail adresa za reklamacije eprodaja@ready.rs;

- Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.ready.rs;

- Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- Da poručenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana na način na koji je definisan ovde;

- Da se kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici  www.ready.rs;

- Da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  www.ready.rs može platiti pouzećem, putem tekućeg računa ili virmanom/administrativnom zabranom kao firma.

- Da potrošač ima pravo da isporučeni artikal zameni ukoliko je artikal oštećen ili nekompletan, na način koji je definisan ovde.

- Da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstva u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koje je definisan ovde.

- Da obrazac o odustanku možete preuzeti ovde.

-  Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice www.ready.rs potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćeni proizvod na način koji je definisan ovde.

- Da reklamacioni list možete preuzeti ovde.

- Uvek pokušavamo da svaku stavku u web prodavnici imamo na zalihama, ali zbog tržišne dinamičnosti i broja prodajnih objekata koje imamo postoji mogućnost da u nekim slučajevima budu poručeni predmeti koji više nisu dostupni u našem magacinu. Ako se to desi, naša prodajna služba će Vas obavestiti putem mail-a ili telefona i ponuditi vam alternativu. Molimo Vas da uzmete u obzir da se informacije o dostupnim količinama usklađuju sa realnim stanjem na svaka 24h i da je moguće da artikal koji ste odabrali trenutno nije dostupan, o čemu će Vas naš tim obavestiti.

- Polisu privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakciji možete pronaći ovde.

Newsletter

Pratite nas

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD